Bedste håndværkere i Danmark

0

I 2020 besluttede jeg mig for at stille spørgsmålet, hvem er Danmarks bedste håndværkere indenfor VVS’er og elektrikere? Der er selvfølgelig mange dygtige VVS-installatører og elektrikere derude, og det er desværre også umuligt for mig at besøge dem allesammen, for at teste deres styrker og svagheder, men med min respektive erfaring for branchen, mine kendeskaber til mange håndværkere, samt en god portion benarbejde på Google har jeg kogt feltet ned til 3 dygtige håndværkere som jeg personligt anser som værende nogle af de absolut dygtigste indenfor deres fag.

Som håndværker, hvad enten det er elektriker eller VVS’er er der flere kriterier man kan blive bedømt udfra og det er givet at nogle El-installatører er stærke i nogle discipliner, og mindre stærke i andre discipliner. For at kunne danne det store overblik, og koge rangeringen ned til nogle parametre vi kan sammenligne dem ud fra har jeg lavet en udførlig liste, hvor jeg sammenligner på 3 facetter af deres erhverv. Jeg har taget kundeperspektivet på, og sat fagligheden en smule på hylden da jeg ved at når man som kunder står og skal have ordnet sin håndvask, eller få opsat en fjernvarmeinstallation så kan det tit være underordnet om det karl eller johan der har lavet arbejdet. Men hvad der virkelig betyder noget er pålidelighed. Kommer VVS’eren som aftalt, er han der til tiden, gør han arbejdet helt færdig første dag, så kunden ikke står uden vand over en weekend? Ydermere er kontakten vigtigt. Det sker i håndværksfaget at ting bliver udskudt, nye problemer dukker op, og projekter trækker ud, eller der er kø på motorvejen. Det kan skabe forsinkelser som er ude af håndværkerens hænder. Derfor er kommunikationen også enormt vigtigt. Jeg oplever at de fleste kunder faktisk er fint tilfreds med en forsinkelse så længe dette bliver meldt ud, og kommunikeret i god tid.

Disse spørgsmål er yderst relevante, og de kan være svære at svare på til fx. en eksamen, eller test. Men det kan Google heldigvis hjælpe os med. Med værktøjer som Trustpilot og Google reviews kan man hurtigt finde svar på sagte spørgsmål, og danne et overblik over hvilke VVS’ere der er pålidelige, hvem der kommunikere tydeligt, samt tilfredsheden med arbejdet.

Derfor er de 3 parametre jeg har valgt at måle ud fra følgende:

Håndværk: Hvordan er kvaliteten bag arbejdet?

Pålidelighed: Kommer de som aftalt, og efterlader de arbejdet som aftalt?

Kommunikation: Er de tydelige i deres kommunikation, og er de til at få fat på fra kundens side?

Ud fra disse parametre har jeg vurderet at de 4 bedste håndværkere er følgende:

Bedste VVS i Odense

VVS Odense, et lokalt VVS firma i Odense på Fyn. De har ekstremt gode anmeldelser og er virkelig flinke. De har gode priser og yder god service. Deres kommunikation er selvfølgelig også sublim.

KBH Vandservice, et lokalt VVS firma i København. De har ekstremt gode anmeldelser og er kvalitetsoirenteret.

Bedste elektriker på Østerbro

Elektriker østerbro, et lokalt elektriker firma i København som udfører alt inden for elektriker faget. Se mere på deres hjemmeside.

VVS Ekspressen er et lokalt vvs firma i Kerteminde på Østyfyn. Gode!

Se evt. også en anden undersøgelse foretaget af Solsera.

Leave A Reply

Your email address will not be published.